Bilingual Óvodai Program

Az óvodai program angol anyanyelvű pedagógusainak feladata az angol nyelv nem erőltetett bevezetése a gyermekek életébe.

Az angol anyanyelvű pedagógusok játékok, dalok, párbeszéd, meseolvasás és hasonló tevékenységek során kommunikálnak a gyermekekkel, így a magyar kultúra mellett az angol nyelvterületek nyelvével és kultúrájával is ismerkednek.

Ennek köszönhetően mind a magyar, mind az angol nyelv jelenléte mindennapi óvodai életük természetes részévé válik. A gyermekekre kétszer annyi pedagógusidő jut, mely rendkívül jó hatással van a fejlődésükre, annak eredményeként is, hogy készségfejlesztésre mind a magyar anyanyelvű, mind az angol anyanyelvű pedagógus nagy hangsúlyt fektet.

Jelentkezés és bővebb infó az alábbi linken: https://bilingual.hu

Elérhetőségek

Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 268.
Telefon: 23/452-375
Fax: 23/452-375
Vezető:

Ligetiné Komáromi Gabriella
óvodavezető
Telefon: 30/2278884

Honlap: http://szivarvany.budakeszi.hu
e-mail: szivarvany@budakeszi.hu

Budakeszi Szivárvány Alapítvány

Intézményünk 8 éve működtet alapítványt azzal a céllal, hogy óvodásaink nevelési, játékos tanulási és művelődési lehetőségeit bővítse, programjaikat színesebbé, gazdagabbá tegye, óvodánk tárgyi felszereltségét, nívóját gyarapítsa.

A BUDAKESZI  SZIVÁRVÁNY ALAPÍTVÁNY igazoltan közhasznú tevékenységet folytat.

Számlaszáma: 11742348 - 20011844
Adószáma: 18692976 - 1 - 13
Óvodásaink nevében megköszönünk minden támogatást, adományt, legyen az bármily csekély, valamint az adók 1%-át is köszönettel fogadjuk.